Home Werking Demo Download Licentiecode Vragen Over Roovos RooDent Contact
rootocollogo

De Demo

U heeft geen licentiecode nodig om het programma te downloaden en te bekijken, en vervolgens te beoordelen of u hiermee uw personeelsprotocollen wilt maken. Door bij het opstarten aan te geven dat u de DEMO wilt bekijken, kunt u op uw gemak het programma beoordelen. In de DEMO-modus kunt U echter géén wijzigingen aanbrengen, en niets printen. Daarvoor heeft u een licentiecode nodig. Deze kunt u altijd later aanvragen.

De prijs van een licentiecode

Door het invoeren van een licentiecode kunt u de volledige functionaliteit van RooTocol™ gebruiken.
De licentiekosten bedragen éénmalig € 195,00 (dit is incl. 21% btw). U neemt dus géén abonnement!

Voor het verstrekken van een nieuwe licentiecode (bijvoorbeeld in het geval van een verlopen code) rekenen wij € 30,00 administratiekosten.

Een licentiecode aanvragen

Met behulp van het contactformulier kunt u een licentiecode en/of een cdrom aanvragen.

“Na beoordeling van Rootocol en eventueel toepassing daarvan kom ik tot de slotsom dat het goed en zeer helder in kaart gebracht is. Daar waar nodig, is aanpassing goed mogelijk en kan men gebruik maken van aanvullende info. Het grootste deel vind ik terug in de door de *** beschikbaar gestelde info echter dit veel overzichtelijker en beter te implementeren in de praktijk. (…..) alle items voldoen en kunnen handzaam zijn in de praktijkorganisatie.” - Martin Heij, tandarts, Heerenveen

Disclaimer Licentievoorwaarden © Roovos Organisatieontwikkeling