Home Werking Demo Download Licentiecode Vragen Over Roovos RooDent Contact

RooTocol™ downloaden

downloadinstructie Windows

 1. Klik op Download hiernaast.
 2. Als u wordt gevraagd om te kiezen voor ‘Uitvoeren’ of ‘Opslaan’, kiest u voor ‘Uitvoeren’. Als het downloaden niet lukt vraag een CD-Rom aan.
 3. Start RooTocolInstall.msi;
  Dit programma installeert RooTocol en alle hulpbestanden op uw computer. Tevens maakt het snelkoppelingen aan. U hoeft niet op browse te kikken;
 4. Start RooTocol door te klikken op de snelkoppeling.
Roototcol

Kies hier uw besturingssysteem

DOWNLOAD
WINDOWS

DOWNLOAD
APPLE OSX

downloadinstructie Apple

 1. Klik op Download hiernaast.
 2. U vindt de map ‘RooTocol’ in uw map ‘Downloads’.
 3. Verplaats deze map naar de map Programma’s. Mogelijk moet u bij de Systeemvoorkeuren/Beveiliging en Privacy aangeven dat u programma’s van elke willekeurige bron toestaat.
 4. Open de betreffende map.
 5. Open de map ‘RooTocol’.
 6. Dubbelklik op het bestand ‘RooTocol’.
belangrijke informatie

Windows: U downloadt een installatieprogramma dat RooTocol installeert. Het installatieprogramma suggereert u een map. Kies geen andere map. Dit kan het installeren van toekomstige upgrades beïnvloeden. U hoeft slecht één maal te klikken.
Mocht u problemen ondervinden met het downloaden, kunt u met behulp van het contactformulier ook een CD-Rom en/of een licentiecode aanvragen.

LET OP: Verplaats de map ‘RooTocol’ in zijn geheel. Laat alle bestandsnamen ongewijzigd. Verplaats geen bestanden naar andere (sub)mappen en verwijder geen bestanden. Wijzigingen van bestandsnamen, verplaatsingen of verwijderingen kunnen leiden tot storingen in de werking van RooTocol.

(Deze website is ge-optimaliseerd voor het werken met Safari).

Disclaimer Licentievoorwaarden © Roovos Organisatieontwikkeling